Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
CrazyFly Sculp 9 m Kite pro kiteboard

Historie ceny
Datum Cena v CZK
30.4.2024 27890
28.4.2024 28190
27.4.2024 28390
26.4.2024 28990
23.4.2024 30290
19.4.2024 30490
17.4.2024 30590

CrazyFly Sculp 9 m Kite pro kiteboard

Nový kite je skutečně univerzálním společníkem ve všech disciplínách. Ať už máte rádi old school, freestyle, kite loops, big air nebo foil, tento kite je vám plně k dispozici.
 
Zcela nový tvar Hybrid Delta Bow využívá výhody obou světů a vede k nejuniverzálnějšími a snadno použitelnému kite-u, jaký byl kdy vyroben.
 
S novou osmibodovou krátkou pevnou uzdou je jako stvořený pro kite loops. Otáčí se rychle s malým poloměrem otáčení a dobrým napnutím v liniích. Kombinace nového tvaru a uzdy nabízí množství popu, driftu a slacku.
 
Stále se vyvíjející, lehčí a pevnější konstrukce s hi-tech evropskou výrobou zajišťuje úchvatný výkon a dlouhou životnost.
 
Vlastnosti:

Nový tvar Hybrid Delta Bow
Všestranný, univerzální kite
Nová krátká osmibodový pevná uzda
Ideální pro kiteloops
Mimořádně stabilní a předvídatelný
Přímé a pohotové řízení
Jednoduché opětovné spuštění

 
Vlastnosti designu:

Tvar Hybrid Delta Bow - Zcela nový tvar, který využívá výhody obou světů a výsledkem je nejuniverzálnější a nejjednodušší použitelný kite, jaký byl kdy vyroben. Od hangtime přes kiteloops až po unhooked pop a slack s rotačním otáčením je tento tvar skutečně platformou pro všechno.

 

Design s 3 vzpěrami - Snižuje váhu kita a zlepšuje výkon. Díky kompaktnímu tvaru a vysoké kvalitě materiálů má kite optimální poměr pevnosti a hmotnosti a napnutí vrchlíku pouze se třemi vzpěrami.

 

Rám Dacron - Odolný rám Dacron je páteří kite-u. Robustní rám Dacron zajišťuje nejlepší poměr síly a hmotnosti a dělá kita mnohem stabilnějším, správně tvarovaným, pevnějším a odolnějším. To má za následek úžasnou stabilitu letu, dynamičtější reakce a explozivní vylepšení.

 

Triplex - nový a exkluzivní Triplex je nejpokročilejší Ripstop materiál na trhu. Triplex má jednoznačně nejlepší poměr pevnosti, hmotnosti a jeho životnost je nepřekonatelná. Povlak chrání látku před UV paprsky, solí a abrazivními předměty, jako je písek. Trojitý povlak a tři příze Ripstop zajišťují co nejmenší znehodnocení materiálu.

 

Airlock ventil - Airlock ventil poskytuje jednoduché a rychlé nafouknutí a vyfouknutí kita. Pro větší pohodlí se hadice pumpy spojí pod ventilem jednoduchým polovičním otočením a zůstane bezpečně připojena během celého procesu nafukování.

 

Vyztužený křížový LE šev - Každý panel předního dílu má vyztužený LE šev s extra vrstvou těžkého Dacronu. Toto vyrovnává čtyři celkové vrstvy Dacronu ve švu v horizontálním směru. Tato výztuž neprochází svislými švy, protože ty už mají čtyři vrstvy Dacronu, které šetří váhu a vytvářejí rovnoměrné rozložení zatížení na všechny švy na přední hraně.

 

Body připevnění - Nová pozice bodů připevnění (přímo na přední hranu) vytváří menší tlak na vrchlík a poskytuje mnohem přímější odezvu a rychlejší otáčení kita.

 

Dvojitá zadní hrana - dvojitá vrstva Triplex trojitého Ripstop na zadní hraně snižuje váhu draka v porovnání s tradičně používanými těžkými materiály. Zároveň vytváří rovnoměrné napnutí zadní...
Hmotnost netto (kg): 3.0
Barva podle výrobce: Modrá;Červená
Velikost: 9 m
Vybrat velikost: 9 m
Minimální rychlost větru (uzlů): 14.0
Minimální rychlost větru (km/h): 26.0
Maximální rychlost větru (uzlů): 34.0
Barva: Červená;Modrá
Maximální rychlost větru (km/h): 63.0
Navrženo v: Slovensko
Země původu: Slovensko


27946 CZK


Více informací v muziker.cz