Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Superstroke Traxion Pistol GT Grip

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.4.2024 1085
22.2.2024 1190

Superstroke Traxion Pistol GT Grip

Nová série gripů představuje moderní způsob oblíbené klasiky. Tyto puttové gripy spojují horní část ve stylu pistole, která pomáhá golfistům uzamknout se v horní poloze s technologií No Taper Technology, která napomáhá golfistům udržovat rovnoměrný tlak v přilnavosti a zvyšovat konzistenci jejich odpalu.

Všechny tři velikosti jsou vybaveny funkcemi Traxion™ Control, Sypne Technology a Tech-Port, které vylepšují možnosti cítění, zarovnání a vyvážení hmotnosti.
Grip neobsahuje žádné závaží CounterCore™.

Technologie:

Traxion Control: Pokročilá povrchová struktura zlepšuje zpětnou vazbu a přilnavost. Na vylepšení pocitu a pohodlí jsou umístěny drážky ve tvaru "X" ve vysoce senzorických oblastech po stranách a spodní části gripu.
Technologie No Taper: Patentovaná technologie pomáhá golfistům minimalizovat tlak na přilnavost pomocí jedinečného paralelního designu. Jednotný profil dolní ruky pomáhá golfistům při zklidnění jejich rukou a při zvyšování konzistence odpalu.
Technologie Spyne: Speciálně navržena na pomoc při opakovatelných polohování ruky. Opakované umístění ruky vede k větší konzistenci při zarovnávání obličeje golfového míčku.
Tech-Port: Umožňuje golfistům vyvážit putter podle jejich konkrétních potřeb. Tech-Port je kompatibilní s veškerým příslušenstvím SuperStroke včetně systému závaží CounterCore.

Vhodné pro: Putter
Délka gripu: Standard
Barva podle výrobce: White/Silver
Velikost: Tour
Pohlaví: Unisex
Barva: Stříbrná;Bílá
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost: 69 g
Velikost jadra: .580"
Průměr: 1,09"


0 CZK


Více informací v