Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Winmau Blade 6 Dual Core Černá Terč

Historie ceny
Datum Cena v CZK
28.11.2023 2029
27.11.2023 2049
15.8.2023 2029
7.7.2023 1990

Winmau Blade 6 Dual Core Černá Terč

Nejnovější řada sisalových terčů Blade 6 nabízí úžasný design, inovativní zpracování a skvělý zážitek ze hry.
Nejnovější řada sisalových terčů Blade 6 nabízí úžasný design, inovativní zpracování a skvělý zážitek ze hry. Sisalový terč Blade 6 Dual Core nabízí dobře viditelný hrací povrch a optimální hustotu vláken navrženy pro maximální skóre. Snížená hustota vnějšího jádra usnadňuje hladký průnik šipky, zatímco vnitřní jádro o vysoké hustotě absorbuje přebytečnou kinetickou energii, čímž optimalizuje udržení šipky v cíli a výrazně zvyšuje její životnost. Optimální hustota vláken a lepší retence terče v doublech, triplech a bullseye zónách zajišťují maximální skórovací potenciál. Ultratenký drát se sklonem 60° odklání šipky do segmentů a tím zajišťuje absolutní minimální odrazy. Zcela tvrzené bullseye a 25, obě s drátem ''Density Control™'', jsou nyní o 25 % tenčí. Blade 6 Dual Core je vybaven snadno nastavitelným montážním systémem Rota-Lock, takže se hodí na jakoukoli zeď a můžete začít hrát během několika minut. Vyrobeno z nejkvalitnějšího východoafrického sisalu pro nejnáročnější hráče a prostředí. Blade 6 Dual Core je schválen pro profesionální turnaje a je vyroben podle oficiálních specifikací Světové šípkarské federace. Díky elegantnímu designu, modernímu zpracování a bezproblémové technologii je každá hra Blade 6 Dual Core pozoruhodná.

Technologie šesté generace Blade
Dual Core Technology - Snížená hustota vnějšího jádra usnadňuje hladký průnik šipky, zatímco vnitřní jádro s vysokou hustotou absorbuje přebytečnou kinetickou energii, čímž optimalizuje udržení šipky v cíli.
Ultratenké dráty - ultratenký drátový systém Hi-Carbon posouvá hranice pro maximální bodový potenciál
O 25 % tenčí drát pro bullseye a 25 - 25 % zmenšení šířky drátů pro dosažení lepších výsledků.
Maximální bodová plocha - plně vyhovuje specifikacím Světové šípkařské federace
Tvrzený bullseye a 25 - pokročilý proces tepelného zpracování pro maximální odolnost a reflexní vlastnosti.
Drát s úhlem ostří 60° - odklání šipky do segmentů a redukuje odrazy
Density Control™ - Vrchol technologie šipkových drátů. Profil drátu Density Control™ směřuje sisalová vlákna mimo kritické bodové zóny, čímž optimalizuje hustotu a snižuje zachytávání vláken pro lepší odolnost a udržení šipky.
Vysoká odolnost hrací plochyRota Lock System - systém tří ozubených koleček na zadní straně terče, díky kterému můžete terč pevně a bez otáčení upevnit na jakoukoli stěnu

Barva podle výrobce: Černá
Počet v balení (ks): 1
Tloušťka (mm): 38.0
Země původu: Keňa
Barva: Černá
Průměr: 45 cm
Navrženo v: Spojené království


2036 CZK


Více informací v muziker.cz