Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nastavitelný gumicuk s karabinou Knotbone Nite Ize® – 5, Šedá (Barva: Šedá, Velikost: 5)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.5.2023 190

Nastavitelný gumicuk s karabinou Knotbone Nite Ize® – 5, Šedá (Barva: Šedá, Velikost: 5)

Inovativní nastavitelný gumicuk Nite Ize KnotBone je vybaven systémem wrap-and-lock a karabinami na konci, které se bezpečně přichytí ke kotevním bodům pro bezpečné uchycení. Díky jedinečnému designu můžete gumicuk napnout, aniž byste museli odepínat jeho konce.

Využívá karabiny

Namísto otevřených háčků disponuje tenhle gumicuk (nebo chcete-li bungee šňůra) uzavřenými karabinovými sponami. Díky tomu se k vašim kotevním bodům nejen zahákne, ale taky se na nich uzamkne. Což pak znamená, že v případě náhodného uvolnění nedojde k vystřelení gumicuku, což už nejspíš nemálo lidí odneslo poškozeným okem.

Odolná a kvalitní šňůra

Gumicuk Nite Ize KnotBone využívá odolnou a vysoce kvalitní šňůru, a nikoliv klasický elastický materiál, který postupem času ztrácí svoji pružnost. Délka se liší podle konkrétního typu, u typu #9 (průměr 9 mm) se jedná o délku (dle úrovně stažení) od cca 122 až do cca 25 cm; u typu #5 (průměr 5 mm) pak tyto hodnoty dosahují asi 71 až 15 cm.

Snadné zajištění na místě

Jakmile budete mít délku gumicuku nastavenou přesně podle svých potřeb, zajistíte ji na místě jednoduchým zavinutím (wrap-and-lock). Na koncích šňůr se nacházejí malé, samosvorné plastové krytky, které šňůry udrží na místě, jakmile jimi budete mít zajištěný svůj náklad.

Zůstane tam, kde ho připevníte

Gumicuk KnotBone zůstane přesně tam, kde ho připevníte, a bezpečně se vytáhne na přesnou délku, kterou potřebujete. V této pozici ho pak jednoduše uzamknete. Gumicuk už tak nemusíte natahovat a znovu zavěšovat, abyste získali požadované napětí.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • gumicuk se snadným nastavením délky
  • uzamykatelná karabina místo tradičního háčku – minimalizuje riziko vystřelení gumicuku
  • dostupné ve dvou velikostech s průměrem 5 nebo 9 mm
  • odolná, vysoce kvalitní šňůra
  • je možné utáhnout pouhým zatažením
  • konec šňůry zajišťuje samonapínací krytka
  • k dispozici se šedou šňůrou a černými karabinami KnotBone


0 CZK


Více informací v