Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Čisticí sada Care Set Neutral na obuv LOWA® (Barva: Bílá)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
7.4.2023 720

Čisticí sada Care Set Neutral na obuv LOWA® (Barva: Bílá)

Čisticí sada na obuv Lowa Care Set Neutral sestává z následujících produktů: Water Stop Pro (125 ml), Active Creme Neutral (75 ml) a Shoe Clean (100 ml). Jedná se o sadu pro péči o obuv, která obsahuje vše potřebné k udržení vašich bot v optimální kondici. Kombinace výše uvedených produktů dohromady tvoří dokonalou ochranu pro vaše boty.

Perfektní impregnace

Sprej Water Stop Pro slouží jako perfektní impregnace pro volnočasové, turistické a horské boty. Tento voděodolný sprej nabízí vysokou účinnost při ochraně a impregnaci veškerých tkanin a jiných materiálů, z nichž jsou běžně vyráběny boty, proti pronikání vody a nečistot k nohám nositele. Kompatibilní je například i s membránami typu Gore-Tex.

Proti vysychání a křehnutí

Další přípravek je tu zejména proti vysychání a křehnutí kůže. Active Creme slouží jako intenzivní vosková péče, a to navíc bezbarvá, takže vaše trekingové boty s tímto přípravkem své zabarvení rozhodně nezmění. Toto řešení zajišťuje a udržuje vláčnost koženého povrchu obuvi.

Čištění a hydratace zároveň

A nakonec je součástí sady Lowa Care Set Neutral prostředek Shoe Clean, který umí s vysokou účinností odstranit nečistoty z povrchu obuvi a nakonec tento povrch (ať už kožený nebo textilní) ještě hydratovat. Jako jednu z účinných složek využívá Shoe Clean přírodní extrakt z bambusu. Zmínit musíme i snadné dávkování a šetrnost vůči životnímu prostředí.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • univerzální čisticí sada na turistickou obuv
  • originální produkt výrobce obuvi Lowa
  • sprej Water Stop Pro pro impregnaci
  • Active Creme pro zachování vláčnosti a proti křehnutí kožených povrchů obuvi
  • Shoe Clean s extraktem z bambusu pro čištění a hydrataci svršku obuvi
  • snadné dávkování
  • šetrné vůči životnímu prostředí


0 CZK


Více informací v