Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sada čištění MELEE pro nože, multitool, sekery Riflecx® (Barva: Vícebarevná)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
22.6.2023 599
30.4.2023 890
23.3.2023 550

Sada čištění MELEE pro nože, multitool, sekery Riflecx® (Barva: Vícebarevná)

Sada čištění MELEE pro nože, multitool a sekery Riflecx je tou nejlepší kombinací k jejich ochraně, ošetření a čistotě. Kompletní set pro čištění šetří nejen čas, ale i finance. 


Nečistota a mastnota nemá šanci


Precizní čistič pro čištění a odmaštění všech částí zbraní je jednou ze součástí sady MELEE. Ta díky svému složení odstraňuje karbonové usazeniny a nečistoty z každé části zbraně, aniž by ji nadměrně vysušoval a způsoboval důlkovou korozi. Rychle a bez námahy odstraní nečistoty, karbonové usazeniny, olovo, měď, olej i mastnotu. Poté je ideální použít olej s teflonem či CLP olej. 


Sprej s teflonem


Po použití čističe Riflecx je ideální dále ošetřit zbraň či nůž sprejem s teflonem, jenž účinně zabrání rzi. Pokud bychom skončili pouze u čištění a zbraň uložili, po čase by bylo riziko rzi nevyhnutelné a velice zdlouhavě řešitelné. Před uložením zbraň ošetříme sprejem Riflecx, necháme odpařit vlhkost a tenká teflonová vrstva se postará, aby koroze neměla šanci. 


Ochranný CLP olej


Ochranný CLP olej výrazně sníží opotřebení vašeho nože či zbraně. Zabrání tření, poskytne ochranu proti vodě, kyselinám i zásadám. Ideální volbou je po použití odstraňovače a spreje s teflonem. CLP olej je dlouhodobá antioxidační a antikorozní ochrana mazané plochy. 


Benefity, o kterých musíte vědět: 



  • sada pro čištění nožů a nářadí

  • vzájemně kompatibilní produkty

  • rychlé a jednoduché použití

  • prevence, čištění, ochrana


0 CZK


Více informací v