Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Hydratační vak Velocity IT HydraPak®, 1,5 l (Barva: Čirá)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.5.2023 840
25.1.2023 1050

Hydratační vak Velocity IT HydraPak®, 1,5 l (Barva: Čirá)

Hydratační vak Velocity IT od americké společnosti HydraPak v sobě spojuje výhody vaku Velocity s technologií IsoBound, díky které vám nápoj uvnitř vaku vydrží déle při ideální teplotě. IsoBound zkrátka zajistí dokonalejší izolaci.


Izolace IsoBound


Patentovaná izolační vrstva IsoBound udrží nápoj uvnitř déle chladný, a to i ve chvíli, kdy vy sami vydáváte spoustu energie při pohybu a tedy se i potíte – ať už máte hydratační vak Velocity IT uložený v běžecké vestě nebo v hydratačním batohu, znamená vrstva IsoBound pomalejší přenos tepla od vašeho těla směrem k rezervoáru s vodou a navíc redukuje kondenzaci vzdušné vlhkosti.


Odolné vůči potu


Díky čtyřvrstvému designu a strukturovanějšímu povrchu získají uživatelé jistější úchop při přenášení. Navíc bylo myšleno i na to, že se při výdeji energie při svých outdoorových aktivitách potíte, takže je povrch hydratačního vaku HydraPak Velocity IT odolný vůči potu.


Snadné čištění i vysoká ergonomie


Hydratační vak HydraPak Velocity IT se snadno čistí a současně slibuje i vysoce ergonomické provedení, které je kompatibilní s většinou standardních hydratačních vest nebo hydratačních batohů. Ergonomický posuvník v horní části slouží pro zajištění vodotěsnosti vaku mimo případy plnění a čištění – a zároveň neobsahuje žádné ostré hrany, takže materiál vaku nepropíchne.


Vysoký průtok i měrka přímo na vaku


Pokročilý design hydratačního vaku zajišťuje až o 20 % vyšší průtok oproti předchůdcům. K dalším výhodám patří kvalitní, odolný materiál bez obsahu BPA a PVC, z něhož je hydratační vak vyrobený, či měrka přímo na těle vaku, díky které se dozvíte, kolik jste toho už vypili a kolik vody vám ještě zbývá. Hydratační vak je bezpečný pro použití v myčce nádobí i v mrazáku.


Praktický připojovací systém


Praktický připojovací systém typu „plug’n’play“ usnadňuje připojování a odpojování hydratační hadičky i ve chvíli, kdy je hydratační vak plný. Příslušný ventil totiž zabrání úniku tekutiny. Díky tomu je přehazování hadičky či její čištění i na cestách skutečně snadné.


Benefity, o kterých musíte vědět:



  • odlehčený hydratační vak nejen pro běžce

  • kvalitní zpracování

  • design eliminující cákání při pohybu

  • povrch odolný vůči potu

  • patentovaná izolace IsoBound pro udržení optimální teploty tekutiny

  • kvalitní a odolný materiál (termoplastický polyuretan) bez obsahu BPA a PVC

  • praktická měrka

  • zákusový ventil

  • otevírání posuvníkem pro snadné plnění i čištění

  • lze používat v myčce nádobí i v mrazáku


0 CZK


Více informací v