Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Hydratační vak Velocity HydraPak®, 1,5 l (Barva: Modrá)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.5.2023 720
25.1.2023 899

Hydratační vak Velocity HydraPak®, 1,5 l (Barva: Modrá)

Společnost HydraPak patří na poli hydratace k těm nejlepším. Což ostatně dokazuje i tímto odlehčeným modelem hydratačního vaku Velocity, který je mimochodem zatím nejlehčím hydratačním vakem této značky. Díky tomu se hodí například pro běžce nebo cyklisty, ale nejen pro ty.


Pro běžecké vesty i do batohu


Hydratační vak HydraPak Velocity je vhodný pro většinu běžeckých vest, ale také do (hydratačního) batohu. Díky praktickému balení se dobře plní a navíc disponuje ergonomickým posuvníkem, který neobsahuje ostré hrany a snižuje tření.


Tenký profil


Díky svému tenkému profilu hydratační vak Velocity neomezuje váš pohyb a současně v hydratačním batohu necáká – díky tomu se nemění těžiště vaku a tak se s ním můžete rychle pohybovat, aniž by vám byl pohyb tekutiny v batohu nebo ve vestě nepříjemný.


Snadno se čistí


Ergonomický posuvný díl v horní části usnadňuje plnění i čištění vaku. Po jeho odstranění totiž vak jednoduše otočíte naruby a vymyjete vodou nebo vyčistíte speciální čisticí sadou. Po vyschnutí lze vak obrátit do původního stavu a opět používat.


Vysoký průtok


Hydratační vak HydraPak Velocity byl navržen tak, aby oproti svým předchůdcům přinesl až o 20 % vyšší průtok. Kompatibilní je s hydratační trubičkou HydraFlex, která obsahuje zákusový ventil a při „plug’n’play“ spojení s vakem rozhodně nekape. A určitě oceníte také měrku na těle vaku, která vám ukáže, jak jste na tom ten den s hydratací – kolik jste toho vypili a kolik vám ještě zbývá.


Pevný a odolný


HydraPak Velocity se může chlubit pevným a odolným zpracováním z kvalitního termoplastického polyuretanu (TPU), který neobsahuje škodlivý bisfenol A ani PVC (je tedy BPA Free i PVC Free). Tento materiál je současně velice elastický.


Benefity, o kterých musíte vědět:



  • odlehčený hydratační vak nejen pro běžce

  • kvalitní zpracování

  • design eliminující cákání při pohybu

  • pevný a odolný design

  • až o 20 % vyšší průtok oproti předchůdcům

  • snadné čištění díky možnosti obrácení naruby

  • jednoduché plnění díky ergonomickému posuvníku v horní části

  • neomezuje pohyb sportovce

  • neobsahuje BPA a PVC


0 CZK


Více informací v