Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
AQUA Eau de Toilette WILD ORCHID, toaletní voda pro psy a kočky, 100 ml

Historie ceny
Datum Cena v CZK
7.1.2023 199

AQUA Eau de Toilette WILD ORCHID, toaletní voda pro psy a kočky, 100 ml

Parfém s vůní divoké orchideje obsahuje jedinečné parfémové oleje zanechávající dlouhotrvající aroma na pokožce a srsti vašich domácích mazlíčků. Složení vyvinuté pomocí špičkových technologií je výjimečné a účinné. Koncentrované vonné oleje prémiové kvality v kombinaci se speciální emulzí zanechávají na srsti příjemnou vůni trvající několik dní. Parfém je speciálně vyroben pro psy a kočky.  Řada parfémovaných sprejů obsahujících jedinečné parfémové oleje vyrobené speciálně pro psy a kočky, které zanechávají dlouhotrvající vůni na pokožce a srsti psů nebo koček. Spreje byly speciálně vyvinuty pomocí špičkových účinných technologií. Koncentrované vonné oleje prémiové kvality v kombinaci se speciální emulzí zanechávají na srsti příjemnou vůni, a to až po dobu několika dní. Přírodní mandlové oleje i výživné složky, kterými jsou vitamíny A, B1, B2, B6 a E, působí blahodárně na kvalitu srsti. Mandlový olej navíc srst změkčuje a pokožku hydratuje. Parfémovaná voda je vyrobena bez alkoholu, barviv, sulfátů a parabenů.
Použití: Před použitím řádně protřepte. Vůni aplikujte nástřikem přímo na srst zvířete od uší až ke kořenu ocasu (popř. naneste sprej na hřeben či kartáč a do srsti následně včesejte). Sprej lze aplikovat i na oděv, do prostoru nebo na plenku či písek do toalety zvířete.
Upozornění: Pouze pro vnější použití! Ujistěte se, že parfém nepřijde do styku s očima, čenichem ani do uší zvířete. Udržujte mimo dosah dětí.


199 CZK


Více informací v Elektro-Obojky.cz