Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sudová sauna Caretta Nanosauna

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.1.2023 149900
24.12.2022 123892

Sudová sauna Caretta Nanosauna

Domácí dřevěná sauna na chatu nebo na zahradu, která odolá venkovním podmínkám a poskytne vám maximální pohodlí!. Přemýšleli jste někdy o vybudování vlastní sauny u sebe doma nebo na zahradě? Caretta Nanosauna je skvělým řešením pro ty z vás, co neví, kam ji umístit! Jedná se o typickou dřevěnou saunu ve tvaru válce, která může stát neustále venku a nezabírá moc místa. Dovnitř se vstupuje prosklenými dveřmi s elegantním dřevěným úchytem.



Konstrukci sauny tvoří pálené dřevo Thermowood, které nepodléhá škůdcům, plísním ani jiným přírodním vlivům. Střešní krytina TENATEX pak zabezpečuje nepromokavost a zlepšuje termoizolační vlastnosti celé sauny. Efektivně tak funguje jako další zábrana úniku tepla. Nohy, na kterých je sauna postavena, se vyrábějí technologií rotačního odlévání a proto mají mnohonásobně větší nosnost něž například dřevěná podstava.



Uvnitř sauny se nachází kompaktní kamna Sentiotec 100, která se zapojují do zásuvky. Díky svému elegantnímu designu do interiéru sauny krásně zapadnou, aniž by jakkoli překážela. Jsou určena až pro 11 saunových kamenů, takže páry budete mít při saunování dostatek. Naproti kamnům se pak můžete pohodlně usadit na dřevěnou lavičku.

Udělejte si lázeňskou pohodu i u sebe doma!Technický popis:


domácí sudová sauna
efektivní vytápění pomocí kamen
dobré termoizolační vlastnosti
ošetření proti škůdcům, plísním a dalším přírodním vlivům
pohodlná lavice uvnitř
prosklený vchod
relativně snadný přesun z místa na místo
kamna: saunová kamna SENTIOTEC 100

výkon: 3,6 kW
napájení: 220V, 16A
kapacita: 11 saunových kamenů (nejsou součástí balení)
rozměry: 34 x 20 x 63,5 cm
hmotnost: 8 kg


materiál konstrukce: Thermowood, borovice
materiál podstavy: PP-E
střešní krytina: Tenatex
sklo: zatavené, kalené, 8 mm
rozměry sauny: š 200 x h 120 x v 210 cm
rozměry lavice: 180 x 65 cm
hmotnost: 300 kg


Poznámka k přepravě: V ceně dopravy je zahrnuta doprava, instalace a kalibrace dveří přímo kvalifikovaným personálem výrobce. Zákazníkům se také dostane školení o správném používání sauny. V rámci stavební připravenosti je nutné, aby zákazník zajistil 3 osoby pro přenos sauny. 


150520 CZK


Více informací v Insportline.cz