Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Barva: Černá, Velikost: L)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.10.2023 11990
29.11.2022 11490

Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Barva: Černá, Velikost: L)

Nejlehčí ve své třídě


Balistický plát PGD Level IV Protection Group je vyroben z jednoho kusu vysoce čistého keramického materiálu SiC na bázi silicon karbidu. Díky této technologii má plát balisticky odolnou plochu od okraje po okraj a nemá tak na sobě balisticky "hluché" místo, které může tvořit až 1/3 plochy balistického plátu. Rovněž se díky této technologii jedná o nejpevnější a zároveň nejlehčí balistický plát ve své třídě, nabízený Protection Group.






Když brnění tak z Dánska


Když jde do tuhého, chcete mít absolutní jistotu, že máte tu nejlepší ochranu a špičkový výkon. A kde jinde v Evropě by Vám mohli novodobé brnění s těmi nejlepšími parametry nabídnout, než v zemi těch nejlepších válečníků ranného středověku a Svena Vidlovouse. Ano, hádáte správně. Firma Protection Group sídlí v Dánsku, kde pro nás zároveň i vyrábí balistické pláty PGD řady U-line.



ESAPI standard


Balistický plát PGD Level IV Protection Group spňuje balistické i rozměrové standardy ESAPI (Enhanced Small Arms Protective Insert) a standardy NATO. Proto je všech pět velikostí plátů PGD Level IV Protection Group rozměrově shodné s pláty ESAPI a díky tomu pasují do všech standardních nosičů plátů, ochranných balistických vest a neprůstřelných vest.


Anatomicky tvarovaný


Balistický plát PGD Level IV Protection Group je navržen jako multi curve, tzn. že je zaoblený podle tvaru břicha a hrudníku, laicky řečeno, není rovný jako kuchyňské prkénko. Zároveň je balistický plát PGD Level IV Protection Group stand alone, tzn., že nevyžaduje měkkou balistickou vložku pro redukci traumatu.


I plát potřebuje ochranu


Zadní strana balistického plátu PGD Level IV Protection Group je opatřena povrchovou úpravou "Anti Back Face Signature". Tato vrstva zajišťuje optimální absorpci energie při zásahu plátu. Balistický monolit je utěsněn ve vodoodpudivém potahu z materiálu Cordura. Obvod plátu je před nárazy chráněn vrstvou pěny.






Benefity, o kterých musíte vědět:



  • anatomicky tvarovaný na tělo

  • ESAPI standard rozměru a odolnosti

  • multi hit (vydrží několik zásahů)

  • Anti Back Face Signature pro optimální absorpci energie při zásahu

  • velmi lehký a pevný

Produkt je navržen a vyráběn výhradně pro použití v bezpečnostních sborech (Policie, Armáda, složky IZS) nebo použití lidmi podílející se na zajištění veřejného pořádku (Městská policie, stanovené zálohy státu) případně pro vlastní sebeobranu. Produkt není kategorizován jako OOP, proto nelze využívat na jiné než výše uvedené činnosti zejména nelze používat na sportovní činnost nebo na výkon činnosti bezpečnostních stráží.


0 CZK


Více informací v