Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Balistická vesta VIP pro skryté nošení PGD-Protector Protection Group® (Barva: Černá, Velikost: S)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
21.2.2024 12623
23.11.2022 14850

Balistická vesta VIP pro skryté nošení PGD-Protector Protection Group® (Barva: Černá, Velikost: S)

Možnost skrytého i přiznaného nošení


Balistická vesta PGD-Protector Protection Group je tou nejspolehlivější volbou nejen pro skryté ale i přiznané nošení! Ergonomický a nízkoprofilový design nabízí maximální pocit pohodlí a lehkosti. I možnost Molle na přední straně, Velcro a uchycení komunikačního vybavení na ramenou. PGD Protector je silnější verze uvedeného modelu PGD Delta.




Odolný materiál Cordura s prodyšnou síťovinou


Vnější nosič balistické vesty je vyrobený z odolného materiálu Cordura 500D a prodyšné síťoviny přiléhající k tělu. PGD záměrně nepoužila technologii Outlast, neboť vesta Protector se běžně nenosí pod oděvem, tudíž nedojde k přímému kontaktu s tělem a prodyšná síťovina je tak lepším řešením. 


Nejvyšší stupeň ochrany v měkké balistice


Balistická vesta Protector je odolná proti bodnému zranění i zásahu většiny běžných pistolových ráží. Byla testována na nejvyšší stupeň ochrany. Vyšší třídy balistické ochrany v měkké balistice nelze dosáhnout. Pouze kombinací s balistickými pláty, což vás ochrání i před puškovými rážemi zbraní. 


Dlouhá životnost


Balistickou vložku před deštěm či potem chrání vodotěsný obal, který je utěsněn ultrazvukovou technologií. Odolnost materiálu je tak maximální a balistické vlastnosti zůstávají nedotčeny. Výrobce nabízí na svou balistiku záruku 7 let. Což je o dva roky víc než je běžná norma. 


Poctivá výroba


Balistická neprůstřelná vesta PGD-Protector je produktem, který si skupina Protection Group Denmark vyrábí 100% sama ve svých vlastních továrnách v Dánsku. Všechny balistické vesty jsou ručně šité, řezané a tepelně utěsněné. To zaručí nejen kvalitu té nejvyšší úrovně, ale i možnost prodávat prémiový produkt za nižší ceny. 


Benefity, o kterých musíte vědět: 



  • 100% voděodolná balistika

  • možnost přiznaného i skrytého nošení

  • test nejvyššího stupně ochrany proti moderním zbraním

  • odolný materiál Cordura 500D a prodyšná síťovina

  • možnost kombinace s balistickými pláty pro ochranu před puškovými rážemi

Produkt je navržen a vyráběn výhradně pro použití v bezpečnostních sborech (Policie, Armáda, složky IZS) nebo použití lidmi podílející se na zajištění veřejného pořádku (Městská policie, stanovené zálohy státu) případně pro vlastní sebeobranu. Produkt není kategorizován jako OOP, proto nelze využívat na jiné než výše uvedené činnosti zejména nelze používat na sportovní činnost nebo na výkon činnosti bezpečnostních stráží.


12605 CZK


Více informací v top-armyshop.cz