Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Petkit kartáč pro domácí mazlíčky

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.1.2024 290
6.5.2023 390
20.11.2022 490

Petkit kartáč pro domácí mazlíčky

Velký kartáč Petkit pro domácí mazlíčky proniká hluboko do srsti a odstraňuje uvolněnou srst, ta se z kartáče snadno odstraní stisknutím jediného tlačítka. Zaoblené kovové hroty chrání citlivou pokožku domácího mazlíčka a zajistí jeho pohodlí. Kartáč je vhodný pro všechna plemena a všechny typy srsti mazlíčků, perfektní kartáč pro domácí mazlíčky, kteří se neradi kartáčují.
  Velký kartáč Petkit proniká hluboko dolů a odstraňuje uvolněnou srst domácího mazlíčka. Zaoblené kovové hroty chrání citlivou pokožku a zajistí jeho pohodlí, čištění efektivně šetří čas a námahu. Stisknutím tlačítka je velmi snadné rychle odstranit vlasy z kartáče, design je protiskluzový a pohodlný. Kartáč je vhodný pro všechna plemena a všechny typy kožichů domácích mazlíčků. Je to perfektní kartáč pro domácí mazlíčky, kteří se neradi kartáčují. Rozměry: 19 cm x 8,5 cm x 6,2 cm. 
Použití produktu: Pokud se při používání tohoto produktu setkáte s obzvláště velkým chuchvalcem srsti, použijte k odstranění chomáčů srsti nůžky a poté pokračujte v česání. Vyčesaná srst se bude hromadit v zubech kartáčku. Chcete-li vytlačit chomáč srsti zachycenou v zubech kartáčku, jednoduše stiskněte tlačítko na zadní straně, což vám pomůže vyhnout se problémům s čištěním.
 
 


290 CZK


Více informací v Elektro-Obojky.cz