Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Intenzivně vodivý gel inSPORTline 200 ml

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.1.2023 349
16.10.2022 399

Intenzivně vodivý gel inSPORTline 200 ml

Zvláčňující vodivý gel, který připraví pokožku na použití ultrazvukových kosmetických přístrojů.. Intenzivně vodivý gel inSPORTline 200 ml je ideální přípravek pro všechny kosmetické ultrasonické přístroje! Obsahuje mandlový a olivový olej společně s ureou, která změkčuje pokožku a zvyšuje její skluznost a vodivost. Gel tak usnadňuje čištění pleti ultrazvukovou špachtlí nebo jiným ultrazvukovým přístrojem. Zároveň napomáhá uvolňovat odumřelé buňky z pokožky a díky mandlovému oleji dodává pleti pocit hebkosti. Gel byl speciálně vyvinut speciálně pro profesionální péči o pleť.Aktivní látky:




Mandlový olej
Olivový olej
Urea



Jak působí na pleť:


zvyšuje skluznost pokožky
změkčuje a zvláčňuje pleť
napomáhá uvolňování odumřelých kožních buněk
dodává pocit hebkosti
optimálně připravuje pleť na další ošetření



Použití: Před aplikací očistěte pleť čistící emulzí inSPORTline a opláchněte ji vodou. Malé množství gelu naneste štětečkem na pokožku. Nechte krátce působit a následně začněte pleť čistit ultrazvukovým přístrojem. Až budete hotovi, dočistěte pokožku pomocí navlhčeného vatového tamponu a opláchněte vlažnou vodou.

Tip: Gel je vhodný pro práci se všemi kosmetickými přístroji, které vyžadují vodivost.

Vyvinuto a vyrobeno v České republice.Velikost balení: 200 ml

Složení: Aqua, Glycerin, Urea, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Parfum, Triethanolamin


350 CZK


Více informací v Insportline.cz