Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Maskovací oblek “Hejkal“ Ghillie Suit 4-dílný ANTI FIRE Mil-Tec® - desert (Barva: Khaki, Velikost: M - L)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
9.8.2022 1890

Maskovací oblek “Hejkal“ Ghillie Suit 4-dílný ANTI FIRE Mil-Tec® - desert (Barva: Khaki, Velikost: M - L)

Dokonalé maskování

Maskovací oblek „Hejkal“ Ghillie Suit 4dílný ANTI FIRE Mil-Tec® je vyroben z kvalitní síťované látky, která je pokryta velkým množstvím kamuflážních třásní v barvách, které jsou typické pro krajinu v mírném podnebním pásu. Maskovací vlastnosti obleku jsou na vysoké úrovni a kromě toho, že maskuje celou postavu od nohou až k hlavě, nabízí maskovací vrstvu také pro vaši zbraň.

Využít lze také samostatně

Oblek je vytvořen ze 4 dílů. Jedná se o kalhoty, blůzu, klobouk a maskování zbraně. Komponenty k sobě nejsou nijak připevněny, takže není problém je používat nezávisle na sobě. Pokud se budete dlouhodoběji skrývat v přírodě, je pravděpodobné, že vás zastihne také nepřízeň počasí. V takové situaci oceníte, že použitý materiál nenasává vodu. V případě deště tak oblek neztěžkne a nebrání v pohybu.

Odolný proti ohni a vodě

Použité materiály jsou vybírány tak, aby maximálně napomáhaly maskovacím vlastnostem obleku. Všechny komponenty maskovacího obleku mají speciální antireflexní úpravu. Ta eliminují vznik nežádoucích odlesků, které by vás mohly v přírodě jednoduše prozradit. Kromě toho jsou materiály nehořlavé, netoxické, nepromokavé a poskytují ochranu proti UV.

Praktický design

Kalhoty obleku mají v pase a na nohavicích elastický pásek. Není tak problém se do obleku pohodlně dostat. Obvod pasu můžete upravit pomocí stahovací šňůry s brzdou. Máte tak jistotu, že kalhoty budou držet pevně na svém místě a nestane se vám, že oblek sklouzne a odhalí nemaskovanou vrstvu vašeho oblečení nebo těla.

Blůza se zapíná na pevné patentky, které spolehlivě drží a zajistí, že se vám oblek nerozepne. Rukávy blůzy jsou stejně jako kalhoty opatřeny stahovací gumou, která fixuje rukávy na místě a předchází tomu, aby se odkryla základní vrstva oblečení.

Skvělý výhled bez narušení maskování

Pokrývka hlavy je řešena klasickým kloboukem, který je doplněn o třásně, stejně jako zbytek maskovacího obleku. Klobouk má výhodu v tom, že „rozbíjí“ siluetu člověka a dělá maskování ještě účinnějším. Pokrývka hlavy je doplněna o stahovací šňůru, která drží klobouk na hlavě i v případě zhoršených povětrnostních podmínek. Prostor pro oči je řešen speciální síťovinou, která nebrání ve výhledu a zároveň neubírá maskování na efektivitě.

Maskování od hlavy až po zbraň

Poslední částí celého obleku je maskování na zbraň. Upevnění maskování k zbrani mají na starosti dvě přezky, díky kterým je maskování univerzální a je kompatibilní s většinou zbraní.

Maskovací oblek ocení profesionální odstřelovači, myslivci nebo hráči airsoftu či paintballu. Oblek je dodáván v praktickém přepravním vaku s ramenním popruhem, takže není problém ho jednoduše transportovat. Rozměry vaku můžete minimalizovat pomocí kompresních popruhů.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • ohnivzdorné materiály
  • materiály nenasávají vodu
  • antireflexní úprava
  • kalhoty s elastickým páskem
  • upravitelný obvod pasu
  • kvalitní patentky
  • univerzální maskování na zbraň
  • praktický přepravní vak


1887 CZK


Více informací v top-armyshop.cz