Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Digitální krmítko PetSafe Two Meal

Historie ceny
Datum Cena v CZK
12.6.2022 1890

Digitální krmítko PetSafe Two Meal

Funkční servis pro krmení vašich čtyřnohých strávníků je tady! Digitální krmítko PetSafe® Two Meal vhodné zejména pro kočky a malé psy - obsahuje dvě misky 355 ml pro různá jídla a časově nastavitelné víko. Na LCD displeji zkontrolujete vaše nastavení a ať jste kde jste, miska se sama otevře pro nakrmení mazlíčka přesně podle plánu. 
 
  Funkční servis pro krmení vašich čtyřnohých strávníků je tady! Digitální krmítko PetSafe® Two Meal vhodné zejména pro kočky a malé psy - obsahuje dvě misky 355 ml pro různá jídla a časově nastavitelné víko. Na LCD displeji zkontrolujete vaše nastavení a ať jste kde jste, miska se sama otevře pro nakrmení mazlíčka přesně podle plánu. Provoz krmítka zajistí 4 ks AA baterií.
 

Praktická miska pro psy i kočky umožní majitelům plnění optimálního stravovacího plánu, a to i s nastavením času. Misku stačí jednoduše naprogramovat pomocí tlačítek a vy se klidně můžete vzdálit nebo si třeba přispat. Miska už sama obstará, aby se víko v nastavený čas otevřelo a chlupáč tak získá ke své porci pohodlně přístup. Programovat čas krmení můžete až 4 dny dopředu. V klidu si tak můžete naplánovat váš čas.
Víka mohou být nastaveny na otevření od 1 do 99 hodin od času programování (minuty nelze naprogramovat).
Příklad 1: Programování v 10:00 hod., je-li první víko nastaveno na 4 hodiny a druhé víko nastaveno na 12 hodin, první bude otevřeno ve 14:00 hod. a druhé bude otevřeno v 10:00 hod.
Příklad 2: Programování v 19:00 hod., je-li první víko nastaveno na 12 hodin a druhé víko nastaveny na 24 hodin, první bude otevřeno v 7:00 hod. a druhé bude otevřeno v 19:00 hod. následující den.

Nebojte se o hladové bříško vašeho chlupáče, protože objem každé misky činí 355 ml, takže je lze štědře naplnit i pro dobu delší nepřítomnosti. Mimo nedocenitelného pomocníka pro optimální krmení mazlíčka, představuje krmítko Two Meal také produkt, který lze snadno manipulovat i čistit. Vyjímatelné misky a zdravotně nezávadný 


1898 CZK


Více informací v Elektro-Obojky.cz