Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Reedog USB svíticí obojek pro psy a kočky NEW - červená - 45 - 52 cm

Historie ceny
Datum Cena v CZK
12.6.2022 249

Reedog USB svíticí obojek pro psy a kočky NEW - červená - 45 - 52 cm

Svíticí obojek pro malé a střední psy ve velikostech S - 35-43 cm, M - 40-48 cm, L - 45-52 cm , XL - 52-60 cm (měřeno i s přezkou). 3 druhy svícení (stálé svícení, blikání, rychlé blikání). Barvy : žlutá, oranžová, červená, růžová, modrá a zelená. Obojek je nabíjen pomocí USB kabelu.  Svíticí obojek pro malé a střední psy ve velikostech S - 35-43 cm, M - 40-48 cm, L - 45-52 cm , XL - 52-60 cm (měřeno i s přezkou). 3 druhy svícení (stálé svícení, blikání, rychlé blikání). Barvy: žlutá, oranžová, červená, růžová, modrá a zelená. Obojek je nabíjen pomocí USB kabelu, který je součástí balení. 
Nestresujte se tím, že se vám váš čtyřnohý miláček ztratí na procházce v temném parku - pořiďte mu svítící LED obojek! Obojek spolehlivě ochrání vašeho psa nebo kočku před nepozorností řidičů. Navíc budete  mít vašeho čtyřnohého miláčkova vždy na očích. Zdravotně nezávadný materiál,  nylonový řemínek, fluorescenční popruh, super jasná LED dioda a optické vlákno, které rozvádí světlo po celé délce řemínku.
Psy i kočky snášejí svíticí/blikající obojek nevadí, protože se obojek ocitá mimo jejich zorné pole. Je proto mnohem vhodnějším řešením než svítilny se silným ostrým světlem, které psa příliš oslní a ztěžuje mu tak orientaci.
Vyberte si klasický nebo nabíjecí, tu pravou barvu, typ i velikost. Prostě ten pravý pro vašeho pejska nebo kočičku!
Obojek není určen k připínání vodítka! Slouží jako doplněk a lokalizátor psa na dálku během snížené viditelnosti.

 
Funkce a barvy
Svítící obojek má 3 druhy svícení (stálé svícení, blikání, rychlé blikání). Barvy : žlutá, oranžová, červená, růžová, modrá, zelená a bílá.
 
 
Baterie a nabíjení
Svítící obojek je napájen pomocí USB kabelu, který je součástí balení. Výdrž v provozu se pohybuje řádově okolo 3 až 5 dní. 
 
 


248 CZK


Více informací v Elektro-Obojky.cz