Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Hamleys kouzelné balonky 4 ks - Magic Plastic

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.8.2023 399
29.6.2023 350
28.6.2023 399
9.6.2023 500
18.3.2023 399
11.1.2023 500
30.11.2022 399
8.5.2022 350

Hamleys kouzelné balonky 4 ks - Magic Plastic

Hamleys kouzelné balonky 4 ks - Magic Plastic

Člověk by nevěřil, co všechno se vejde do jedné takové tuby. Například i desítky nafukovacích balónků, které dodají skvělou atmosféru každé oslavě a nebo prostě jen zaručí kopec zábavy.

Jak dostat balónky z tuby?
Jednoduše: otevřeš víčko a trochu hmoty umístíš na špičku přiložené trubičky.  Pečlivě přilepíš a nyní to chce už jen trochu cviku, hmotu správně přidržovat, otáčet a do toho citlivě foukat. A za chvíli už to jede, z trubičky vyrůstá nafukovací balónek!




Od mrňousů až po obry


Asi není nutné dodávat, že čím více hmoty použiješ, tím větší balónek můžeš nafouknout. Od malých kuliček až po opravdové nafukovací obry! V každé tubě je jedna barva, ale samozřejmě jich můžeš koupit rovnou víc a barvy libovolně míchat a vyrábět balónky dvoubarevné, trojbarevné, nebo rovnou duhové.
 


Různé barvy, různé tvary


Hlavně ale můžeš vyrábět balónky těch nejroztodivnějších tvarů: kulaté, šišaté, rozeklané, dvojité, trojité, ve tvaru zvířete. Nebo rovnou sněhuláka? Fantazii se meze nekladou. A navíc pomocí zbylých kousků hmoty můžeš balónky dozdobit a ještě vylepšit. Zkus uplácat a přilepit nos, oči a ústa. Hned se na Tebe bude tvůj balónek usmívat!


Dají se snadno zalepit


Nejlepší na tom všem ale je, že balónky nepraskají, jako bubliny z bublifuku, ani nevydávají ohlušující výbuchy, když narazí na něco ostrého. Můžeš je různě tvarovat, splácávat, dělit a když náhodou vznikne díra? Nevadí! Stačí stěny připlácnout k sobě, hmota se spojí a balónek může letět dál!


S magickými balónky zažiješ spoustu legrace a zábavy. A o to tady přece jde!

Vhodné pro děti 6+.

HAMLEYS, původem z Anglie, přináší hračky a radost dětem již více než 250 let.
Kdo by se rád na naše produkty podíval osobně, doporučujeme navštívit HAMLEYS Praha, Na Příkopě 14 – největší zážitkové hračkářství v Praze. V tomto nevšedním hračkářství se nachází 12 zážitkových i edukativních atrakcí a také nepřeberné množství hraček, her a dárků pro všechny věkové kategorie. Některé hry a hračky si můžete dokonce rovnou vyzkoušet, jiné jinde na trhu ani nenajdete. HAMLEYS tak představuje originální zážitkové místo, kam si mohou nejen děti přijít se pobavit a pohrát. 


410 CZK


Více informací v jabadaba.cz