Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vybíjecí zařízení Bullet Trap Real Target® – Černá (Barva: Černá)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 16990

Vybíjecí zařízení Bullet Trap Real Target® – Černá (Barva: Černá)

Spolehlivé vybíjení


Vybíjecí zařízení Bullet Trap Real Target® značně usnadní kontrolu bezpečně vybité zbraně. Zařízení kompaktních rozměrů je velice skladné, takže ho lze využít nejen malých místnostech, ale také např. v autě. Díky univerzálnímu montážnímu systému můžete vybíjecí zařízení upevnit do vnitřních prostor budov, interiérů vozů, případně venku.


Bezpečnost na prvním místě


V případě, že musíte vyndat zásobník a prokázat, že v komoře nemáte další náboj, není nic jednoduššího a spolehlivějšího než vybít zbraň do vybíjecího zařízení. Stačí namířit zbraň do zařízení a stisknout spoušť. Pokud vám ve zbrani zbyl náboj, uvede ho vnitřní systém vybíjecího zařízení do vířivého pohybu, který absorbuje energii vystřeleného náboje. Zařízení je bezpečné pro okolní prostředí, protože minimalizuje prachové plyny a hluk z výstřelu. Jakmile projektil ztratí energii, propadne kontrolní mezerou do spodní části zařízení.



Široké využití 


Zařízení je určeno pro uživatele, kteří jsou se zbraní v každodenním kontaktu. Vhodné je pro policejní složky, armádu nebo bezpečnostní agentury. Využití si najde také mezi sportovními střelci nebo v balistických laboratořích. Zkrátka všude, kde je potřeba maximálně dodržovat bezpečnostní předpisy a mít jistotu, že je zbraň opravdu vybitá.


Vybíjecí zařízení absorbuje palebnou energii s počáteční energií až 3000J. Konkrétně absorbuje střely z Pistole – 9x19mm, Samopal – 9x19mm, Revolver 38 speciál, AR 15–5,56x45mm, AK 47 - Mossberg 500 - 12/70.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • kompaktní rozměry
  • montážní systém
  • bezpečné pro okolní prostředí
  • minimalizuje hluk a prachové plyny
  • určeno pro široké množství ráží
  • absorbuje palebnou energii až 3000J


0 CZK


Více informací v