Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Čistič zapečeného uhlíku AR15 SCRAPER™ – Černá (Barva: Černá)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.11.2023 587
14.5.2023 690
18.4.2022 942

Čistič zapečeného uhlíku AR15 SCRAPER™ – Černá (Barva: Černá)

Čistá zbraň = spolehlivá zbraň


Čistič zapečeného uhlíku AR15 SCRAPER™ vám pomůže s odstraňováním nečistot, které by mohly mít negativní vliv na střelecké vlastnosti vaší zbraně. Třeba takový znečištěný nosič závěru (BCG) je nejčastější příčinou poruch pušky AR15. Praktický čistič vám nabízí hned několik nástrojů, které můžete využít při údržbě a čištění vaší zbraně.


Pryč s uhlíkem


Nástroj je primárně určený k odstraňování zapečeného uhlíku z vnitřních částí pušky AR15. Snadno pomocí něj odstraníte nečistoty ze závěru, šroubů a dalších komponent pušky. Čistič disponuje škrabkami nejrůznějších tvarů pro důkladné vyčištění 12 nejdůležitějších komponent od uhlíkových nečistot. Kromě samotného čistění vám nástroj pomůže také s rozborkou zbraně, obsahuje totiž hned několik nástrojů, které vám pomohou dostat se k částem, které je potřeba vyčistit.


Kompaktní rozměry


Škrabka uhlíku je nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak odstranit usazené nečistoty. Mechanické seškrábání je mnohem rychlejší než využívání rozpouštědel či speciálních štětců. Čistič je vyroben z odolných materiálů a díky kompaktnímu tvaru a zavíracímu mechanismu ho můžete mít vždy po ruce.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • kompaktní rozměry
  • odolné materiály
  • škrabky různých tvarů
  • nástroje pro rozborku


0 CZK


Více informací v