Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Multitool pro seřízení a údržbu AR15 – Černá / hnědá (Barva: Černá / hnědá)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.11.2023 2525
18.4.2022 2970

Multitool pro seřízení a údržbu AR15 – Černá / hnědá (Barva: Černá / hnědá)

Údržba kdekoliv a kdykoliv

Multitool pro seřízení a údržbu AR15 si najde své místo u všech, kteří nechtějí nechat nic náhodě a hledají univerzální nástroj pro údržbu a opravu své zbraně, který budou moci nosit kdykoliv s sebou. Jelikož v sobě multitool ukrývá hned 37 nástrojů využijete ho i v domácí dílně, kde vám ušetří spoustu místa.


Vše potřebné kdykoliv po ruce


Konstrukce toolu je vyrobena z velice odolných materiálů, které zaručují dlouhodobou životnost. Pro pohodlnou manipulaci je tool doplněn o G-10 gripy pro pevný a stabilní úchop při práci na vaší zbrani. Multitool disponuje vybranými nástroji, které by se vám mohly při opravě, údržbě, modifikaci nebo seřizování zbraně hodit. Všechny nástroje jsou vyrobeny s důrazem na nejvyšší možnou kvalitu. Kromě samotného toolu dostanete také praktické pouzdro, které je kompatibilní s MOLLE systémem a můžete si ho tak připevnit kamkoliv budete potřebovat. Pouzdro je doplněno o prostor pro uskladnění 10 bitů a kapsou pro uskladnění seřizovače mušky pro typy A1 a A2.


Poradí si s většinou problémů


Díky nástroji si poradíte s velkým množstvím problémů, takže můžete jednoduše povolovat šrouby, vytlačovat čepy, seřizovat mušku a velké množství dalších úkonů, které jsou pro precizní údržbu vaší zbraně nezbytné.

K tomu všemu vám dopomůže množství nástrojů, mezi které patří zoubkovaný nůž z odolné 440C oceli, stahovák závlaček, hák pro pohodlné otevření závěru, závit pro nasazení vytěrákové tyče, vytloukač čepů, karbidový řezák, škrabka usazeného uhlíku nebo třeba praktické kombinované kleště s nůžkami na drát. Na téměř každý úkon budete pravděpodobně využívat 3 polohový šroubovák, který je doplněn o 12 nejpoužívanějších bitů, které byste mohli při práci s AR15 potřebovat.

Univerzální pomůcka pro všechny, kteří chtějí být připraveni na každou situaci.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • odolná konstrukce
  • multifunkční využití 
  • 37 nástrojů v 1
  • přídavná kapsa pro seřizovač mušky
  • G-10 grip pro stabilní úchop
  • pouzdro s MOLLE systémem


0 CZK


Více informací v