Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pouta Ultra Rigid Identifier ASP® (Barva: Modrá, Varianta: ocelová ramena)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.11.2023 3509
26.3.2023 3899
18.4.2022 4490

Pouta Ultra Rigid Identifier ASP® (Barva: Modrá, Varianta: ocelová ramena)

Klasická želízka na řetízku nemusíme nikomu, kdo se zajímá o bezpečnostní problematiku připomínat. Současný trend postoupil do fáze, kdy je kladený důraz na bezpečnost a rychlost nasazení pout. A pouta Ultra Rigid Identifier® všechno umí. A nejen to.

Řetízková pouta mají jednu zásadní nevýhodu. Nasazení řetízků vyžaduje určitou zručnost. Při prudším pohybu zájmové osoby občas dochází k hledání druhého konce pout, což značně znesnadňuje rychlé nasazení.

Ultra Rigid Identifier® jsou plně kompaktní. Žádný zbytečný řetízek, který mnohdy překáží, vás nemusí trápit. Snadno je uchopíte, a zájmová osoba má pouta ihned na rukou, přičemž omezení pohybu je značné, ale vždy bezpečné!

Tato pouta vám pomohou hned v několika situacích. Díky precizně zvolené konstrukci nemůže připoutaná osoba později tvrdit, že z vaší strany došlo k záměrnému zranění (otlačení, říznutí) například při zajišťování nebo eskortě. Absence ostrých hran tomu nedovoluje, takže poškození oděvu a další sporné události lze použitím Ultra Rigid Identifier® téměř vyloučit!

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • pouta mají rám z odolného a pevného hliníku. Na žádné straně, včetně vnitřku nenajdete ostré hrany – jsou naprosto bezpečné pro vás i zajištěnou osobu
  • prostřední část je tvarovaná pro rychlý úchop a snadnou manipulaci. Tato pouta můžete použít i jako velmi účinný obranný prostředek
  • k výbavě patří dvojité zámky, které jsou snadno ovladatelné. V případě potřeby máte možnost vyměnit zámky přímo v terénu!
  • funkce barevného odlišení dovoluje snadné rozpoznání organizace nebo skupiny, která pouta používá. Pro každou skupinu si zvolíte jedno barevné odlišení


3502 CZK


Více informací v top-armyshop.cz