Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge Identifier® | Top - armyshop.cz  – Modrá (Barva: Modrá)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.11.2023 2061
18.4.2022 2290

Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge Identifier® | Top - armyshop.cz – Modrá (Barva: Modrá)

Klasická želízka na řetízku nemusíme nikomu, kdo se zajímá o bezpečnostní problematiku připomínat. Současný trend postoupil do fáze, kdy je kladený důraz na bezpečnost a rychlost nasazení pout. Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge Identifier® všechno umí. A nejen to.

Řetízková pouta mají jednu zásadní nevýhodu. Nasazení řetízků vyžaduje určitou zručnost. Při prudším pohybu zájmové osoby občas dochází k hledání druhého konce pout, což značně znesnadňuje rychlé nasazení.

Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge Identifier® jsou téměř kompaktní. Žádný dlouhý řetízek, který mnohdy překáží, vás nemusí trápit. Pouta snadno vytáhnete z kapsy a zájmová osoba má ihned zajištěné ruce. Přičemž omezení pohybu je účinné, ale vždy bezpečné!

Díky precizně zvolené konstrukci nemůže připoutaná osoba později tvrdit, že z vaší strany došlo k záměrnému zranění (otlačení, říznutí) například při zajišťování nebo eskortě. Absence ostrých hran tomu nedovoluje, takže poškození oděvu a další sporné události lze použitím pout na ruce ASP® Ultra Hinge Identifier® téměř vyloučit!

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • pouta mají rám z odolného a pevného hliníku.
  • na žádné straně, včetně vnitřku nenajdete ostré hrany – jsou naprosto bezpečné pro vás i zajištěnou osobu.
  • prostřední část je tvarovaná pro rychlý úchop a snadnou manipulaci.
  • můžete je použít i jako velmi účinný obranný prostředek.
  • k výbavě patří dvojité zámky, které jsou snadno ovladatelné. Pouhým pohledem zjistíte, zda jsou zámky zamčené. V případě potřeby můžete vyměnit zámky přímo v terénu!
  • funkce barevného odlišení dovoluje snadné rozpoznání organizace nebo skupiny, která pouta používá. Pro každou skupinu si zvolíte jedno barevné odlišení


0 CZK


Více informací v