Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Střelecká taška Helikon-Tex® Rangemaster Gear Cordura® – Shadow Grey (Barva: Shadow Grey)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.11.2023 4490
15.11.2023 4041
28.5.2023 4490
4.1.2023 4590
26.11.2022 3280
18.4.2022 3990

Střelecká taška Helikon-Tex® Rangemaster Gear Cordura® – Shadow Grey (Barva: Shadow Grey)


Rangemaster Gear od známé polské společnosti Helikon-Tex je taška navržená pro profesionální použití, pro milovníky střelby a pro každého, kdo potřebuje rychle vzít pohromadě velké množství věcí a jít. Je designovaná tak, aby umožňovala, usnadňovala a podporovala organizaci obsahu. Po tašce jsou různě rozmístěny velcro panely na personalizaci tašky a na popis obsahu pro snadnou orientaci v něm. Taška je osazena dvoucestným zipem. Je vyrobena z velmi pevného a odolného materiálu.



Velký a přizpůsobitelný prostor



Velký vnitřní prostor pojme pistole, zásobníky i ochranná sluchátka a je vystlaný velcrem, díky tomu je kompatibilní s různými pouzdry, sumkami a pistolovými pouzdry systému Versatile Insert System (VIS) pro individuální nastavení interiéru. Jsou zde příčně vložené 2 tuhé, odnímatelné vnitřní přepážky s plochými kapsami zapínanými na suchý zip. Všechny 4 strany hlavního prostoru jsou vyztuženy pevnými deskami a díky tomu taška dobře drží svůj tvar. Po vyjmutí obou přepážek a všech zpevňujících desek lze tašku složit na plocho pro úsporu místa při skladování nebo transportu prázdné tašky.



Další úložný prostor



Vpředu na tašce se nachází 1 externí kapsa zapínaná na dvoucestný zip s vnitřním organizérem - 3 kapsy s otevřeným horním vstupem a elastickým okrajem, 4 úzké kapsičky na pera, tužky, zubní kartáčky a podobně s otevřeným horním vstupem a elastickým okrajem, velké velcro pro kompatibilitu s VIS, 1 dlouhá a úzká kapsa zapínaná na zip vhodná například na kartáč na čištění zbraně, 2 kapsy kryté klopou zapínanou na suchý zip, 2 ID velcro panely. Na přední kapse se nacházejí ještě 2 ploché kapsy kryté klopou zapínanou na dva velcro panely, levá je na zadní straně vystlaná velkým velcro panelem pro kompatibilitu s VIS, na bocích jsou umístěny 2 externí kapsy zapínané na dvoucestný zip s velkými vnitřními velcro panely na straně u hlavního prostoru, 1 z nich je designovaná pro uložení autolékárničky Automotive Med Kit a je osazena úchopem pro rychlý přístup k obsahu, tato kapsa skrývá také vnitřní síťovanou kapsu zapínanou na zip. 1 plochá externí kapsa zapínaná na zip je nahoře ve víku, ideální je například na poznámkový blok a 1 plochá externí kapsa je vzadu na tašce, je zapínaná na suchý zip a je ideální na uložení dokumentů a papírových terčů. Na spodní straně víka nalezneme další 3 objemné vnitřní kapsy zapínané na zip – prostřední je síťovaná a 2 krajní jsou látkové. Velcro panely na tašce umožňují personalizaci tašky upevněním ID štítku, jmenovky či jiné oblíbené nášivky ať už té od Helikon-Tex nebo jiných. Velcro panely uvnitř tašky poslouží pro označen&iacu


0 CZK


Více informací v