Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nafukovací karimatka Insulated Double V Klymit® - oranžová

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.8.2023 4390
18.3.2023 3990
18.4.2022 4485

Nafukovací karimatka Insulated Double V Klymit® - oranžová


Klymit Insulated Double V je nafukovací karimatka pro dvě osoby s vnitřní syntetickou izolací Klymalite.



Společně i v chladné noci



Nafukovací karimatka Insulated Double V je ideální pro partnerské táboření za chladných až mrazivých nocí. Jde vlastně o dvě klasické karimatky Insulated Static V spojené do jednoho celku. Je vhodnější než použití dvou samostatných matrací, protože nedochází k jejich rozjíždění od sebe a oběma nocležníkům nabízí stejný komfort. O zvýšený tepelný odpor a snížení přenosu studeného vzduchu od země se stará izolace Klymalite. Tento lehký, stlačitelný a odolný izolační materiál obsažený v komorách jí činí vhodnou i pro použití v náročnějších a chladnějších podmínkách.



Důmyslná konstrukce



Patentovaný design komor ve tvaru písmene V zajišťuje optimální oporu a pohodlný spánek, ať už ležíte na zádech, na břiše nebo na boku. Hluboké žebrování přirozeně vede tělo, vytváří expanzní zóny v zatěžovaných oblastech a nabízí stejný tepelný komfort po celé ploše.  V komory vedle sebe výrazně omezuji pohyb vzduchu mezi oběma polovinami. Pokud tedy lůžko opustíte uprostřed noci, nebo vstanete dříve, nebudete rušit vašeho partnera. Malé polštářky po obvodu Vás udrží v ideální poloze a nedovolí sklouznutí z karimatky. Vnitřní laminát s antimikrobiální úpravou brání růstu mikroorganismů, včetně hub a bakterií, které způsobují pachy a alergické reakce.



Pohodlné lůžko během chvíle



Karimatka je zabalena v přepravním obalu, nápadně připomínajícím nepromokavý lodní vak. Ten slouží zároveň jako důmyslná pumpa pro snadné nafouknutí. Jednoduše našroubujete ventil v jeho spodní části na ventil karimatky, naberete do něj vzduch, srolujete horní okraj a tím vtlačujete vzduch do matrace. K optimálnímu nafouknutí stačí 10 těchto cyklů. Matraci můžete samozřejmě nafouknout i ústy pomocí 20 až 30 nádechů. Ventil s bezpečnostním uzávěrem brání úniku vzduchu během noci a jeho otevření umožňuje rychlé srolování matrace. I přes velký rozměr po nafouknutí se sbalená pohodlně vejde do batohu. Polyester, ze kterého je vyrobena je poddajný, odolný vůči poškození a snadno se čistí. V balení najdete i sadu se dvěma záplatami a lepidlem pro nouzové opravy.


Benefity, o kterých musíte vědět:

  • nafukovací matrace
  • ideální pro dvě osoby
  • určena pro chladné noci
  • vnitřní izolace Klymalite™
  • přepravní pouzdro a pumpa v jednom
  • rychlé nafouknutí i vyfouknutí
  • antibakteriální úprava
  • bezpečnostní ventily
  • kit pro nouzové opravy
  • snadná údržba


0 CZK


Více informací v