Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Stanový přístřešek - celta Robens® 4 m x 4 m - zelený

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 2999

Stanový přístřešek - celta Robens® 4 m x 4 m - zelený


Robens Tarp 4 m x 4 m je praktická plachta pro stavbu přístřešku v přírodě.



V jednoduchosti je síla



Robustní, spolehlivá a lehká bivakovací plachta Robens má mnoho možností využití. Je ideální pro stavbu přístřešku při táboření a bivakování. Rozměry jsou dostatečné pro vytvoření ochrany pro více osob. Poslouží jako ochrana před deštěm, sněhem, sluncem i větrem.



Rychlá stavba



Přístřešek snadno postavíte pomocí trekových holí, nebo větví, které umístíte v přední a v zadní části podobně jakou tyčky u stanu. K tomuto účelu je plachta v příslušných místech zesílená a opatřená otvorem a pevně přichycenou vypínací šňůrou. Další čtyři nastavitelné vypínací šňůry jsou umístěné v rozích plachty. V případě, že táboříte na místě, kde jsou vhodné podmínky, lze přístřešek postavit i bez použití tyčí, nebo holí. Stačí jen natáhnout dostatečně dlouhou šňůru mezi dva stromy, přehodit přes ní plachtu a v rozích vypnout.  Po stranách jsou našitá další poutka, do kterých lze přidělat paracord, nebo jinou šňůru a použít je k dodatečnému kotvení v extrémních podmínkách.



Odolný materiál



Tkanina HydroTex HD RS byla vyrobena výhradně pro Robens, na základě požadavků na lehký, pevný a odolný materiál. Pevný polyester s úpravou Rip Stop má vysokou hustotou s vodním sloupcem 5 000 mm. Poskytuje ochranu před UV zářením a je odolná proti vznícení. Tato tkanina vydrží roky těžkého použití, bez ohledu na to, jak drsné jsou podmínky.



Benefity, o kterých musíte vědět:

  • stanový přístřešek
  • celta
  • lehká a skladná
  • rychlá stavba
  • variabilní použití
  • mnoho zpevněných vypínacích bodů
  • tyče ani kotvící kolíky nejsou součástí dodávky (samozřejmě lze dokoupit)


2993 CZK


Více informací v top-armyshop.cz