Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Střelecké rukavice First Tactical® Hard Knuckle – Černá (Barva: Černá, Velikost: S)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 1590

Střelecké rukavice First Tactical® Hard Knuckle – Černá (Barva: Černá, Velikost: S)


Snad úplně ke každé výstroji je nutné mít tu hlavní ochranu – rukavice. Zde se nám na stůl dostává obzvlášť mimořádný produkt od společnosti First Tactical, který se hodí do velmi náročných situací. Výrobek je určen pro praktické a pohodlné nošení. Díky své kvalitě ho lze využít při jakékoliv manipulaci se zbraněmi či taktickými nástroji. Tyto rukavice jsou zajímavé pro všechny uživatele běžných či airsoftových zbraní. Koupí těchto rukavic si každý nositel zajistí maximální schopnost držet cokoli pevně ve svých rukou.



Ta nejlepší ochrana v inteligentním designu



Taktické rukavice od společnosti First Tactical dokáži poskytnout tu nejlepší ochranu nejen díky své TPR kloubní ochraně. Vnitřně uložené chrániče kloubů nejsou nijak mezi sebou spojené a chrání pouze vždy daný kloub. Díky tomu, že se nejedná o jeden všepokrývající chránič, je zde zaručena maximální flexibilita všech prstů. Chrániče jsou vytvořeny z neporézní perforované pěnové vycpávky pro zajištění prodyšnosti, flexibility i kvalitní ochrany.



Zatočí se zpětným rázem při střelbě



Mezi palcem a ukazováčkem můžeme naleznout inteligentně umístěný palcový klín z kůže, který tak kromě ochrany kloubů brání i vzájemnému odírání i poškození této náchylné oblasti. Klín je však hlavně speciálně navržen pro všechny uživatele zbraní, jelikož díky své konstrukci zpevňuje úchop zbraně a snižuje její zpětný ráz a tím zvyšuje přesnost střelby. Dlaň, podobně jako většina plochy rukavice, je tvořena z kvalitní kůže. Takto je zajištěna prodyšnost i možnost snadného čištění rukavic v pračce.



Produkt, který počítá se vším



Kromě vysoké ochrany před fyzickým poškozením a odíráním je vrchní část rukavice vytvořena z prodyšné, avšak bakteriálně rezistentní pěnové složky. Dalším velice příjemným parametrem je ochranný uzávěr rukavice, poskytující volný pohyb zápěstí ve všech směrech, v neomezeném úhlu 360°. Tento uzávěr je mimo jiné díky svému zapínání na suchý zip přizpůsobitelný jakémukoli obvodu zápěstí. Uzávěr je dále vytvořen ve speciálním tvaru plochého U, umožňující nošení hodinek zároveň s rukavicí.



Jedním slovem perfektní



Celá rukavice je speciálně navržena pro maximální flexibilitu, ochranu, prodyšnost a hlavně i citlivost rukou. Dotyková plocha konečků prstů je díky svému pokrytí kůži naprosto ideální při používání jakékoli elektroniky s dotykovým displejem. Celkově jsou tyto rukavice naprosto perfektním výrobkem s dlouhou životností a snadnou údržbou.











Detaily materiálu

Dlaně: kůže

Palcový klín: kůže

Ochrana hřbetních kloubů: TPR

Ochrana kloubů na prstech: neopren




 


Benefity, o kterých musíte vědět:

  • ochranné střelecké rukavice
  • prodyšnost
  • flexibilita
  • kvalitní ochrana
  • vysoký cit v rukou
  • pevný úchop a snížení zpětného rázu při střelbě
  • příjemné nošení spolu s hodinkami


1587 CZK


Více informací v top-armyshop.cz