Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Monokulární dalekohled Vortex® Tactical Solo 8x 36 RT - černý

Historie ceny
Datum Cena v CZK
15.10.2022 4590
6.10.2022 4490
26.5.2022 4300
18.4.2022 4190

Monokulární dalekohled Vortex® Tactical Solo 8x 36 RT - černý


Solo 8x 36 RT je taktický monokulár navržený tak, aby bylo možné jej přepravovat jako standardní vybavení a mít jej po ruce vždy, když je potřeba detailnější pohled. Je odolný a doslova našlapaný moderními technologiemi. Je vybaven zaměřovacím křížem s fokusem pro přesné určení vzdálenosti pozorovaného objektu nebo jiného cíle. Čočky s antireflexní úpravou na všech skleněných plochách, které přijdou do kontaktu se vzduchem, poskytují velmi jasný obraz. Dalekohled je lehký a kompaktní, snadno ovladatelný, je vodotěsný a nárazuvzdorný a navíc plněný dusíkem a utěsněný “o“-kroužky, takže se uvnitř nezamlží.



Ne jeden, ale rovnou dva



Dalekohled je vybaven fokusem obrazu a fokusem zaměřovacího kříže. Fokus se ovládá klasickým otočným kolečkem, k jeho nastavování stačí palec a ukazováček jedné ruky. Ostření kříže provádíme kolečkem blíže k nám, tím vzdálenějším provádíme ostření obrazu. Jak reticle, tak obraz lze tedy pohodlně zaostřit pro každé oko.



S brýlemi i bez nich



Gumový kalíšek na oko lze srolovat dolů pro použití dalekohledu s brýlemi. Pro optimální zobrazení bez brýlí necháme kalíšek neohrnutý, kalíšek se na vnější straně postupně rozšiřuje a tím zablokuje světlo přicházející z boku.



Rubber amor



Speciální úprava pogumováním přináší dlouhou životnost, absorbuje nárazy a otřesy a zajišťuje ochranu dalekohledu před mechanickým poškozením, stejně jako další ochranu proti vlivům okolního prostředí. V kombinaci se žebrováním brání sklouznutí rukou, dává uživateli perfektní, jistý a pevný úchop v chladu, v  horku, v dešti, v mořské vodě i při intenzivním slunečním svitu, tedy za všech podmínek a okolností.



Vodotěsnost



Speciální těsnicí technologie chrání high-end optiku před vnějšími vlivy. Žádný prach, žádná nečistota a žádná vlhkost nemůže proniknout dovnitř do dalekohledu a způsobit poškození a / nebo vady na poskytovaném obrazu.



Multi-coated čočky



Čočky s úpravou multi-coat poskytují vynikající kvalitu obrazu díky extrémně vysoké transmisi světla. Poskytují tak optimální pozorovací výsledky. Tato nejmodernější technologie zaručuje naprosto jasný obraz s vysokým kontrastem, s ostrými konturami a s přirozeným barevným rozlišením.



Vždy po ruce



Přišroubovaný klip umožňuje dalekohled připevnit k MOLLE popruhům vesty, batohu nebo jiné výbavy. Nebo jej lze zaháknout za okraj kapsy a podobně, takže je vždy po ruce. K dalekohledu je také dodávána připevňovací šňůra, na kterou je na dalekohledu připraveno očko. A pokud dalekohled nepoužíváme, uložíme jej do dodávaného měkkého pouzdra, kde je bezpečně uložen a přepravován.



Reticle – zaměřovací kříž na určování vzdálenosti a velikosti



Pomocí tohoto kříže lze snadno určit


4583 CZK


Více informací v top-armyshop.cz