Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Maskovací parka Ghillie ANTI FIRE s kapucí Mil-Tec® - woodland

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 1388

Maskovací parka Ghillie ANTI FIRE s kapucí Mil-Tec® - woodland

Dokonalé maskování

Maskovací parka Ghillie ANTI FIRE s kapucí Mil-Tec® je vyrobena z odolné síťované látky, která je pokryta množstvím kamuflážních třásní. Barvy třásní kopírují typické barvy, vyskytující se v krajinách mírného podnebného pásu. Ideální je tak do našich lesů a letní krajiny. Parka je vyrobena z jednoho kusu síťoviny, který je doplněn o praktickou maskovací kapuci.

Komfortní i ve špatném počasí

Použité materiály jsou vybírány tak, aby uživatelům při plnění bojových úkolů poskytovaly ten nejvyšší možný komfort. Pokud budete delší dobu setrvávat na jednom místě, je pravděpodobné, že vás zastihne nepřízeň počasí. V takové situaci oceníte, že použitý materiál nenasává vodu. V případě namočení tak parka neztěžkne a nebrání v pohybu.

Ochrana proti odleskům

Kromě ochrany proti vodě je parka designována tak, aby zamezovala vzniku nežádoucích odlesků, které by mohly prozradit polohu uživatele. Z tohoto důvodu jsou použité materiály nereflexivní a jsou opatřeny speciální povrchovou úpravou, která předchází vzniku odlesků. Materiály jsou navíc nehořlavé, netoxické a poskytují ochranu proti UV paprskům.

Efektivní maskování hlavy

Parka je doplněna o praktickou kapuci, která výrazně zlepšuje maskovací vlastnosti produktu. Kapuce je stejně jako zbytek maskovací parky doplněna o maskovací třásně. Kapuce má výhodu v tom, že „rozbíjí“ siluetu člověka a vytváří nerovnosti, které zvyšují šanci, že si vás v krajině nikdo nevšimne a vaše pozice zůstane neprozrazena.

Pro hráče i profesionály

Maskovací parku ocení profesionální odstřelovači, myslivci nebo hráči airsoftu či paintballu. Parka je dodávána v praktickém přepravním vaku s ramenním popruhem, takže není problém ho jednoduše transportovat. Rozměry vaku můžete minimalizovat pomocí kompresních popruhů.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • ohnivzdorné materiály
  • odolná síťovaná látka
  • praktická maskovací kapuce
  • materiály nenasávají vodu
  • antireflexní povrchová úprava
  • ochrana proti UV paprskům
  • přepravní vak


0 CZK


Více informací v