Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Čištění na camelbag MFH®

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 328

Čištění na camelbag MFH®

Po každém výcviku bývá dobrým zvykem vyčistit svoji zbraň. Neměli byste ovšem zapomínat na ostatní materiál, který vám dennodenně zachraňuje život a tím je i camelbag. Ať už jste voják, běžec nebo jen dobrodruh na cestě, čištění na camelbag MFH® je pro vás správnou volbou.

Voda jako ze studánky

Máte rádi chuť svěží vody při pochodu, ale ta se vám v teple kazí a váš camelbag po chvíli připomíná špinavé akvárium? Není nic snazšího, než použití kompaktního a jednoduchého čištění MFH®. Celý systém tvoří 3 kartáčky zvlášť uzpůsobené k čištění jednotlivých částí. Nejdelší je určen k čištění pitné hadice, velký silný kartáč k čištění rezervoáru a malý úzký k čištění náústku. Kartáčky jsou vyrobeny z kvalitních, a především zdravotně nezávadných materiálů. V případě nejvyšší nouze oceníte poctivé zpracování, když v klidu vyčistíte hlaveň své zbraně.

Když vám na kvalitě záleží

Když dojde na nejhorší, je to výbava, co vám může zachránit krk, případně zlepšit kvalitu života při vašich dobrodružstvích. S podobnou myšlenkou byla založena německá firma Max Fuchs, která již skoro 40 let působí na trhu s army a outdoor vybavením. Mezi její značky patří také MFH®, jenž zásobuje trh produkty s nejlepším poměrem cena/výkon. Je to zejména německá preciznost a smysl pro detail, který firmě zaručil postavení a oblíbenost uživatelů po celém světě.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • kompaktní design 
  • jednoduchá a odolná konstrukce
  • 3 tvarované kartáčky pro dokonalé vyčištění
  • kvalitní materiály
  • zdravotně nezávadné


327 CZK


Více informací v top-armyshop.cz