Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Skládací nerezová mini lopatka MFH®

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 239

Skládací nerezová mini lopatka MFH®

Buďte připraveni na všechno

Skládací nerezová mini lopatka MFH® vám může ušetřit spoustu práce a času. Pokud vyrážíte na delší dobu do přírody nebo musíte absolvovat několikadenní pochod, může vás potkat spousta situací, na které nebudete dostatečně připraveni nebo vybaveni. Právě pro tyto účely je navržena mini lopatka MFH®, kterou lze díky jejím rozměrům pohodlně zabalit do batohu nebo připevnit na opasek a mít praktické vybavení neustále u sebe.

Úspora času a sil

V případě, že se dostanete do situace, kdy potřebujete vykopat malý zákop, ohniště nebo latrínu, může vám skladná lopatka přijít opravdu vhod. Důležité je, že nebudete muset hledat jiné alternativy a díky lopatce si ušetříte spoustu času a sil. Lopatka je vyvedena v nerezové úpravě, takže není problém ji využívat i za nepříznivých podmínek.

Praktická a skladná

Konstrukce lopatky je navržena tak, aby se její rukojeť dala jednoduše složit. Sklápěcí rukojeť vám ušetří cenné místo v batohu. Lopatka je dodávána v odolném nylonovém pouzdru, které lze připevnit na jakýkoliv opasek do šíře 6 centimetrů.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • nerezová úprava
  • kompaktní rozměry
  • možnost nosit na opasku
  • nylonové pouzdro
  • sklápěcí rukojeť


0 CZK


Více informací v