Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
US polní skládací lopatka - rýč MFH® 3-dílná s krytem

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 799

US polní skládací lopatka - rýč MFH® 3-dílná s krytem

Americká podoba polních lopatek si za dobu působení získala velkou oblibu. Nejinak je tomu i u německé polní skládací lopatky MFH®. Tento model je však pomyslným králem mezi lopatkami. Možnost kombinovaní a skládání je jen zlomkem toho, co s tímto nástrojem můžete provádět.

S touto lopatkou by to Robinson zvládl i bez Pátka

Již na první pohled poznáte, že tohle není jen kus železa, ale propracovaný nástroj schopný zastat hromadu práce. Kombinace oceli a hliníku zaručuje vysokou pevnost a odolnost, se zachováním nízké hmotnosti. To ocení vojáci, pro které je každý ušetřený gram váhy důvod k radosti. Nejlepší na této lopatce je všestranné využití. Pomocí šroubovacího mechanismu lze z lopatky udělat motyku nebo krumpáč. Dvě ozubené hrany umožňují improvizované řezaní nebo štípání. Po odvedené práci jednoduše lopatku složíte a vložíte do ochranného obalu, který zabrání poškození od ostré čepele.

Když vám na kvalitě záleží

Když dojde na nejhorší, je to výbava, co vám může zachránit krk, případně zlepšit kvalitu života při vašich dobrodružstvích. S podobnou myšlenkou byla založena německá firma Max Fuchs, která již skoro 40 let působí na trhu s army a outdoor vybavením. Mezi její značky patří také MFH®, jenž zásobuje trh produkty s nejlepším poměrem cena/výkon. Je to zejména německá preciznost a smysl pro detail, který firmě zaručil postavení a oblíbenost uživatelů po celém světě.

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • pevná a bytelná konstrukce
  • multifunkční využití 
  • zubaté ostří na jedné straně
  • možnost složení jednotlivých částí
  • šikovný kryt na čepel lopatky


0 CZK


Více informací v