Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Winmau Blade 6 Carbon Triple Core Černá Terč

Historie ceny
Datum Cena v CZK
15.8.2023 2599
27.10.2022 2290
15.9.2022 2490
5.7.2022 2290
18.5.2022 2490
24.1.2022 2390

Winmau Blade 6 Carbon Triple Core Černá Terč

Sisalový terč Blade 6 Triple Core je technicky nejvyspělejší sisalový terč na trhu a je vyvrcholením 30 let trvajících technických inovací.
Revoluční sisalový terč Triple Core doplňuje technologii Blade 6 a nabízí tak dokonalou kombinaci pro optimální hustotu vláken a maximální skórování. Triple Core Carbon je vybaven zcela novým patentovaným systémem s bezešvou hrací plochou a třetí, vysoce kompresní vrstvou se sisalem vyztuženou uhlíkovými vlákny. Dokonalá konstrukce terče poskytuje optimální hustotu vláken, bezkonkurenční držení šipek a maximální skóre. Doplněno zcela novou grafikou a laserem vyřezávaným antireflexním kruhem s čísly (prvním na světě), což zajišťuje dokonalý zážitek ze hry.
Optimální hustota vláken a vylepšená retence terče v zónách double, triple a bullseye zajišťuje maximální skórovací potenciál. Ultratenký drátek se sklonem 60° odklání šipky do segmentů a zajišťuje tak naprosto minimální odrazy. Plně tvrzený bullseye a 25, oba s drátem ''Density Control™'', jsou nyní o 25 % tenčí. Blade 6 Triple Core je vybaven snadno nastavielným montážním systémem Rota-Lock, takže se hodí na jakoukoliv stěnu a můžete začít hrát během několika minut. Vyrobeno z nejkvalitnějšího východoafrického sisalu pro ty nejnáročnější hráče a prostředí. Blade 6 Triple Core je schválen pro profesionální turnaje a je vyroben dle oficiálních specifikací Světové šipkové federace. Je uznáván předními světovými profesionály. Blade 6 Triple Core je jedním velkým skokem v designu šipek a je vizitkou 75-letého dědictví šipek Winmau.

Šestá generace technologie Blade
Triple Core Carbon - snížená hustota vnějšího jádra usnadňuje hladký průnik šipky, zatímco vnitřní jádro s vysokou hustotou pohlcuje přebytečnou kinetickou energii, čímž optimalizuje udržení šipky, doplněno třetí, vysoce kompresní vrstvou se sisalem vyztuženým uhlíkovými vlákny
Laserem vyřezávaný antireflexní kruh s čísly (první na světě)
Ultratenké dráty - systém ultra tenkých Hi-Carbon drátů posouvá hranice pro maximální skórovací potenciál
O 25 % tenčí drát pro bullseye a 25 - 25 % zmenšení šířky drátů pro lepší skóre. Zkonstruováno s technologií Density Control™.
Maximální bodová plocha - plně vyhovuje specifikacím Světové šipkové federace
Tvrzený bullseye a 25 - pokročilý proces tepelného zpracování pro maximální odolnost a odrazové vlastnosti. Zkonstruováno s technologií Density Control™.
Drát s úhlem ostří 60° - odklání šipky do segmentů a snižuje odrazy
Density Control™ - Vrchol technologie šipkových drátů. Profil drátu Density Control™ směruje sisalová vlákna mimo kritické bodovací zóny, čímž optimalizuje hustotu a snižuje množství zachycených vláken pro lepší trvanlivost a udržení šipek.
Vysoká odolnost hrací plochy
Rota Lock System - systém tří ozubených koleček na zadní straně terče, díky kterým uchytíte terč pevně a bez protáčení na jakoukoliv zeď.

Barva: Černá
Průměr: 45 cm
Počet v balení (ks): 1
Země původu: Keňa
Tloušťka (mm): 38.0
Barva podle výrobce: Černá
Navrženo v: Spojené království


2595 CZK


Více informací v muziker.cz